Velkommen til

Toppen af Danmark

Nordjylland er Danmarks sydeuropa med flest soltimer, hvide strande så langt øjet rækker, kulinariske oplevelser, maritim stemning og et kæmpe udbud af oplevelser til lands til vands og i luften. 

 

 

Skagen, Hirtshals, Hjørring, Frederikshavn og Aalborg

Tversted ligger midt i smørhullet med Nordjyllands største byer inden for en radius af 30 kilometer. Alt hvad du kan ønske dig af kulturelle, gastromoniske, historiske og musikalske tilbud ligger kun 30 minutters kørsel fra din hoveddør. Fra lokale råvarer og specialbutikker til mainstream og de store butikskæder - du finder det hele og mere til. 

Se dig omkring!

Toppen af Danmark inviterer til et liv fyldt med oplevelser. Her er anlagt exceptionelt mange og flotte cykelruter, der tager dig på kryds og tværs gennem landsbyer, skove og det karakteristiske klitlandskab. Skal der fart over feltet, så find det rette spor på én af de mange mountainbikeruter. Er du mere til ture på to ben, så udvid vandreturen med en stedkendt guide, der kan tegne et større billede af de områder, du besøger, og spotte de store rovfugle og sjældne fuglearter, som området er kendt for.

Til lands, til vands og i luften

Nærheden til vandet skaber de optimale rammer for oplevelser til havs. Om du er til dykning, hyggelige sejlture, lystfiskeri, solbadning eller bare vil indtage den evigt foranderlige udsigt over kysten, så finder du det hele over det hele - Nordjylland byder nemlig på intet mindre end 120 kilometer kystlinje og talrige søer. Du kan også se det hele fra oven med en helikopter-, luftballon- eller flyvetur eller besøge ét af de mange fyrtårne, der byder på imponerende udsigter.

Er du interesseret i at finde din
drømmebolig og tage del i Nordjyllands goder?

Kontakt os og hør mere

+45 98 96 01 01