Velkommen til

Tversted

Landsbyliv til den ene side, Vesterhavet til den anden og alle muligheder inden for rækkevidde.

 

 

"Lille-Skagen"

Tversted har én af de bedste strande i Nordjylland, da den ligger i læ inderst i Tannis Bugt, og er en del af det område i Jylland, der har flest soltimer. Tversted er en lille by med meget liv og mange tilbud, og det er derfor ikke helt ved siden af, når folk kalder Tversted for "Lille-Skagen". 

Liv og glade dage

Tversted by er alt andet end en sovende udkantsby. Her afholdes der hvert år "Jazzy Days", hvor musikere fra ind- og udland gæster byen og byder op til dans med inspirerende jazzmusik. Tversted marked trækker også et imponerende publikum med de 1.000 facademeter kræmmerpladser, tivoli, tombolaer, madboder og koncerter i det store telt. Tannishus afholder koncerter og diverse arrangementer året rundt, Bunkergruppen guider og fortæller om strandens bunkere og Tversted Bjærgelaug sejler med fladbåden, hvilket er en særegen oplevelse.

Lokal kunst og gastromi

Tversted Kro, Lykkegaard Galleri & Marskandiser, Café Fisk, Dorthes Keramikcafé, glaskunst, rav-værksted og det legendariske Blå Ishus er blot nogle af Tversteds hyggelige etablissementer.
Helt nede ved vandet ligger Tannishus, som er kendt for sin restaurant med gode danske retter og lækre franske gourmet retter, samt sine mange spændende arrangementer med bl.a. kendte danske musikere og jazz arrangementer. På Tannishus kan du også overnatte til rimelige priser og opleve Vesterhavet på første parket. Med sine mange faciliteter og hyggelige omgivelser absolut et besøg værd.
I umiddelbar nærhed til byen ligger Danmarks ældste klitplantage og oplevelserne ligger også og venter ved Tverstedsøerne, hvor der er legeplads, shelters og kilometervis af vandrer- og cykelstier og sågar Danmarks sidste stokmølle 'Østerklit Stokmølle'. 

Se mere om Tversted her

Oplevet årets gang i Tversted
med en grund i Tversted Strandhuse

Kontakt os og hør mere

+45 98 96 01 01